VizzioStefan Bouwknecht

BIG-nummer:  39043311604

 

Stefan Bouwknecht is sinds 1994 afgestudeerd fysiotherapeut. Na een jaar waarnemingen te hebben gedaan werkte hij een jaar in het Northside Hospital in St. Petersburg ( FL, USA ). Kort na zijn terugkomst in Nederland vertrok hij voor 4 jaar naar het uiterste zuiden van Duitsland om daar in een particuliere praktijk in Sulzberg te werken. Weer teurg in Nederland werkte hij aan de Mijnsherenlaan in Rotterdam en in Gouda bij Fysiovisiq. In september 2008 rondde hij de opleiding tot master manueeltherapie af aan de Transfergroep Rotterdam. In die periode ontstond de ambitie om praktijkeigenaar te worden. Tom Schriek bood hem die mogelijkheid bij Vizzio. In 2011 vond Stefan zijn plek in de Bleiswijkse praktijk en in 2017 was de overdracht van de praktijk compleet.

Stefan werkt met patiënten met alle mogelijke klachten aan het bewegingsapparaat maar zijn bijzondere interesse gaat uit naar schouderklachten. Sinds 2016 is hij lid van het Schoudernetwerk Rotterdam Drechtsteden.

Specialisaties zijn: Manuele therapie, Medische trainingstherapie / revalidatie, Dry needling, Medical taping en Echografie.