VizzioOver ons

Vizzio is een moderne praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Bleiswijk. Wij werken met 6 collega’s samen om dagelijks de meest optimale zorg te bieden aan mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Dit doen we met fysiotherapie, manuele therapie, medische trainingstherapie, dry needling, het medical taping concept, Kiss en Kidd behandelingen en acupunctuur. Voor nog betere diagnostiek passen wij ook echografie toe.

Fitnesscentrum

Door onze samenwerking met het nabijgelegen fitnesscentrum Epic Gym kunnen wij de benodigde faciliteiten bieden voor alle mogelijke vormen van revalidatie. Van sportblessures tot revalidatie na nieuwe heup-, schouder- en knieprotheses.

Directe toegankelijkheid Fysiotherapie

U kunt rechtstreeks bij ons terecht via DTF (Directe toegankelijkheid Fysiotherapie) of met een verwijzing van een huisarts of specialist. Wij bieden u dan binnen 3 werkdagen een afspraak. Wij behandelen ook aan huis.

Onze praktijk heeft een contract met alle zorgverzekeraars zodat u voor optimale fysiotherapeutische zorg altijd bij ons terecht kunt.